• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Hoi, ik ben Marie-Lène.

Van origine ben ik bedrijfskundig ingenieur, HTS-er. Ik heb jarenlang gewerkt in een leuke technisch zakelijke omgeving. Maar veel re-organisaties op mijn werk en de combinatie met een gezin maakte dat ik wat anders wilde. Ik heb een paar tijdelijke contracten in de gezondheidszorg gehad, maar ook daar regende het reorganisaties en toen dacht ik “dit wil ik niet meer. Maar wat dan wel?”

In 2012 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met massage. Eerst een workshop, daarna verschillende cursussen: basiscursus, voetenmassage, pulsen en polariseren. In 2016 heb ik de opleiding tot ontspanningsmasseur gevolgd. Werken in een zakelijke omgeving deed vooral een beroep op mijn ratio. Ik wilde meer doen met mijn gevoel. En daar leent massage zich erg goed voor.

In 2017 ben ik mijn eigen massage praktijk, Mare-Luna, gestart. Een jaar later werd ik door Peter gevraagd om massageles te geven en dat doe ik nu met veel plezier. Ondertussen heb ik ook de technieken voor stoelmassages eigen gemaakt. En omdat ik veel dingen leuk vind, combineer ik nu massages geven in mijn praktijk met lesgeven en massages geven op locatie, bij massagesalons en stoelmassages bij bedrijven.

Ik houd ervan mensen even uit hun dagelijkse sleur te halen en hen te laten voelen dat ze een lichaam hebben. Dat ze kunnen ontspannen. Mijn motto voor massage is dan ook:

 

ONT-SPAN en GENIET!

 

Mijn praktijk Mare-Luna bevindt zich in Wateringse veld, Den Haag.
Afslag Den Haag zuid, vlak naast de A-4.

Noordland 9

2548 WB Den Haag

 

Voor een afspraak app me: 06-47 546 702, of mail me: info@mare-luna.nl