• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Overweeg jij een nieuwe carrière-switch of wil je je vaardigheden uitbreiden? Kies dan voor een opleiding tot masseur bij ons! Bij ons draait alles om jouw persoonlijke ontwikkeling, en we willen je graag opleiden tot een zelfverzekerde en goed onderlegde masseuse/masseur. Geen saaie droge theorie hier, maar leren door te doen in een ontspannen en relaxte omgeving tijdens onze masseur opleiding. 

Direct inschrijven


Masseur opleiding jaar 1 

Tijdens ons eerste jaar van de opleiding tot masseur leer je meer dan 100 basis ontspanningstechnieken, waarmee je diverse oliemassages kunt uitvoeren. Daarnaast verdiepen we jouw kennis met bamboe massage stokken en de heerlijke hot-stone massage. Maar dat is niet alles! We verkennen ook de wereld van energiebanen en leren je werken met tok-sen, terwijl we je ook bekendmaken met meridiaan leer. Zo ontwikkel je een breed scala aan massagevaardigheden. Zo wordt je een volledig Holistisch masseur.Masseur opleiding jaar 2

In het tweede jaar van onze massageopleiding verdiepen we jouw vaardigheden met verschillende massagetechnieken. Je leert werken met etherische oliën en krijgt kennis over kruidenstempel massage, stoelmassage, bindweefselmassage, klankschaalmassage en yogamassage technieken. Zo bouw je verder aan je expertise en word je een veelzijdige masseuse/masseur.


Masseur opleiding jaar 3 

In het derde jaar van onze massageopleiding leggen we de focus op verdere verdieping. Je krijgt lessen in anatomie, sportmassage technieken en taping om jouw kennis en vaardigheden naar een professioneel niveau te tillen. Zo ben je goed voorbereid om als deskundige masseuse/masseur aan de slag te gaan.


Contact opnemen masseur opleiding

Ontdek de kunst van massage en ontwikkel je tot een zelfverzekerde en veelzijdige masseur tijdens onze masseur opleiding. Leer een breed scala aan massage vaardigheden in een ontspannen omgeving. Lees hier nog meer over de masseur opleiding en onze vrijblijvende oefen- en informatieavonden. Schrijf je nu in en zet de eerste stap naar een boeiende carrière als masseur!

Meer informatie