• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

⭐⭐⭐⭐⭐ 21 oktober 2023

Geplaatst Door Simone

Ik heb de Workshop als heel leerzaam en fijn ervaren. De ruimte en sfeer was prettig en de kennis werd op een duidelijke en laagdrempelige manier overgedragen, dat smaakt zeker naar meer!

⭐⭐⭐⭐⭐ 26 april 2023

Geplaatst Door Annemieke

Een hele leerzame en ontspannen avond gehad. Op een leuke en vooral duidelijke manier werden de massage technieken uitgelegd. Ook leuk om het meteen zelf te doen. Doordat de groep klein is kunnen ze je goed persoonlijk begeleiden. Ik heb er veel van geleerd en het voelde echt als een kadootje aan mezelf. Zeker leuk om vaker deel te nemen aan cursussen. Bedankt voor deze fijne avond.

⭐⭐⭐⭐⭐ 20 maart 2023

Geplaatst Door Barbara

Heel welkom ontvangst. Goede duidelijke uitleg en heel vriendelijk. Tijdens het in praktijk brengen wat we geleerd hadden goede begeleiding. Jullie zien mij zeker terug.

⭐⭐⭐⭐⭐ 11 november 2022

Geplaatst Door Hanneke

Het was heel gezellig in een fijne omgeving met goede uitleg. erg leuk om x te doen en voor wie niet zeker weet of een cursus wat is is dit een mooie ervaring.

⭐⭐⭐⭐⭐ 28 mei 2022

Geplaatst Door Hans

Een fijne ambiance, met enthousiaste opleider(s), en ook goede degelijke uitleg op een rustige manier.

⭐⭐⭐⭐⭐ 22 april 2022

Geplaatst Door Manon

Leuke workshop gehad door een gezellig team met veel uitleg en oefening. Prettige ongedwongen sfeer en heerlijk ontspannen naar huis.

⭐⭐⭐⭐⭐ 5 maart 2022

Geplaatst Door Sandra

Wat was het leuk! Ik wil graag een opleiding gaan doen tot masseuse en heb de workshop geboekt om te kijken of ik het wel leuk zou vinden. Nou het is geweldig! Wat een fijne docenten! En er wordt goed gelet op houding en techniek! Het is echt een aanrader!

⭐⭐⭐⭐⭐ 26 februari 2022

Geplaatst Door Alix

Samen met mijn partner de avondworkshop "Partnermassage" gevolgd. Heel toegankelijk, goed te implementeren in je wekelijkse routine thuis. Hele kundige, enthousiaste docent (Peter). Zeker aan te raden :).

⭐⭐⭐⭐⭐ 12 januari 2022

Geplaatst Door Petra

Leuke workshop met een leuke groep mensen en super enthousiaste trainer. Werd allemaal heel duidelijk uitgelegd en er werd goed op je gelet! Leerzaam maar ook heel ongedwongen en gezellig! Het smaakt naar meer. Nogmaals bedankt.

⭐⭐⭐⭐⭐ 18 december 2021

Geplaatst Door Matthijs

Nu voor de 2e keer de workshop gedaan! Heel leuk om verschillende mensen te ontmoeten en toch weer wat verbeterpuntjes te leren! Ik vind het enthousiasme van de leraren heel leuk. In februari begin ik met de basiscursus! Ik heb er heel veel zin in!

⭐⭐⭐⭐⭐ 11 september 2021

Geplaatst Door Philippe

Workshop gedaan. Zeer leerzaam en een hele leuke avond gehad.

⭐⭐⭐⭐⭐ 26 juli 2021

Geplaatst Door Jesse

Een heerlijke zondagochtend waarbij alles goed en duidelijk geregeld was. Veel geleerd en nieuwe inzichten in het masseren gekregen! Zeker een aanrader als je een keer wil meemaken wat masseren nou echt is.

⭐⭐⭐⭐⭐ 25 juli 2021

Geplaatst Door Bernadette

Peter, Jade en Désirée super bedankt voor een heerlijke workshop. Fijne sfeer en weer het nodige bijgeleerd. Ik kom in oktober terug voor de basiscursus 😃 Fijne vakantie en tot oktober Hartelijke groetjes, Bernadette

⭐⭐⭐⭐⭐ 23 juni 2018

Geplaatst Door Ewout & Doreen

Was erg leerzaam de partnermassage . Zeer ontspannen sfeer. Wat een goede uitleg over alles. Zeker de moeite waard om het te volgen. Bedankt voor de gastvrijheid en de gezellige avond

⭐⭐⭐⭐⭐ 1 maart 2020

Geplaatst Door Els

Twee dagen genoten en het vertrouwen gekregen door de goede uitleg van de technieken om in de toekomst nog meer te genieten van het geven van een ontspanningsmassage. Mooie balans tussen cursisten die de cursus of de volledige opleiding volgen.

⭐⭐⭐⭐⭐ 12 december 2019

Geplaatst Door Astrid

Zeer leuke workshop met goede technieken! De technieken werden goed uitgelegd en je werd goed geholpen wanneer je ze zelf ging toepassen. Een gezellige, grappige en zeer relaxte avond! Bedankt!

⭐⭐⭐⭐⭐ 16 september 2019

Geplaatst Door Manon

We hebben een ontzettend leuke workshop gedaan. Het is op een leuke, ongedwongen manier opgezet. We waren tijdens het volgen van de workshop op ons gemak. De manier waarop de instructies worden gegeven is gefocust op positieve feedback, zo kun je het nog beter doen. Erg enthousiast personeel. We vonden het super leuk. Bedankt!

⭐⭐⭐⭐⭐ 2 augustus 2019

Geplaatst Door Marianne Wensveen

Wat een geweldige ervaring om in 2 dagen met Ivonne en José zoveel technieken te leren. En wat een duidelijke uitleg. Echt een aanrader. Ben blij dat ik me heb ingeschreven voor de opleiding. Kijk er met plezier naar uit.

⭐⭐⭐⭐⭐ 30 juni 2019

Geplaatst Door Angelique Jans

Een super ervaring gehad bij de 2-daagse cursus ontspanningsmassage! Door het laten zien van de verschillende technieken en daarna in een ontspannen setting dit te kunnen oefenen bij elkaar leer je kennis maken met diverse soorten technieken om een heerlijke ontspanningsmassage te kunnen geven. Bedankt Ivonne en Jose voor jullie kennisdeling en de wijze waarop jullie ons de 'fijne kneepjes' van een ontspanningsmassage geleerd hebben.

⭐⭐⭐⭐⭐ 18 april 2019

Geplaatst Door Maud

Aanrader voor iedereen die heerlijk gemasseerd wil worden en ook wil ontdekken hoe mooi het is om Zelf te masseren! De trainers zijn heel enthousiast en nemen je stap voor stap mee. Echt leuk om tips te krijgen en te ervaren! Je komt zen thuis en kunt er anderen ook blij mee maken. Oefenen, oefenen, oefenen:)

⭐ 18 april 2019

Geplaatst Door Francisca

Het was een gezellige avond bij de Massagerij. Veel geleerd en ontzettend veel plezier gehad in het masseren en de informatie die werd verteld. Zeker een aanrader voor iedereen die wil leren masseren

⭐⭐⭐⭐⭐ 18 april 2019

Geplaatst Door Soof

Heerlijke, gezellige ontspannen avond! En 8 hele toepasbare massagetechnieken geleerd...Als kennismaking met ontspanningsmassages een aanrader!

⭐ 24 maart 2019

Geplaatst Door Karen

Echt een super middag gehad! Heel veel geleerd op een hele relaxte manier. Er hangt een hele open sfeer, maar totaal niet zweverig. De docenten zijn erg behulpzaam en er is ruimte voor een grapje.


⭐ 23 maart 2019

Geplaatst Door Adam

Vandaag de workshop massage gevolgd bij De Massagerij. Heel leuke workshop wat met veel humor werd gegeven. Een flink aantal technieken geleerd en goede ondersteuning tijdens de workshop. Aanrader!


⭐ 2 maart 2019

Geplaatst Door Yolanda Janssen

Afgelopen vrijdagavond (1 maart 2019) heb ik meegedaan aan de workshop masseren. Ik heb al wat massage ervaring maar ik wilde graag wat technieken leren en ook dat het masseren wat minder belastend voor mijzelf zou zijn. Op een enthousiaste en ontspannen manier is de cursus door Peter, Yvonne en Diana gegeven. Er is veel aandacht voor je houding en respect voor elkaar. Ik heb 8 massage technieken geleerd en ik weet nu waar ik op moet letten met mijn houding. Ik heb een leuke avond gehad waarbij ik zelf kon masseren en gemasseerd werd. Echt een aanrader om gewoon eens te proberen. Dit smaakt naar meer.


⭐ 15 december 2018

Geplaatst Door Monique

De workshop van de Massagerij is heel fijn. Leuke introductie tot masseren. Peter is een goede docent, duidelijk en respectvol. Absolute aanrader

⭐⭐⭐⭐⭐ 19 november 2018

Geplaatst Door Aletta van Vliet

Wat een geweldig team en wat een fantastische workshop. Veel geleerd en zo praktisch toepasbaar. Kortom voor herhaling om een volgende cursus te volgen.

⭐⭐⭐⭐⭐ 5 november 2018

Geplaatst Door Anne

Een hele leuke, leerzame en laagdrempelige workshop! Het wordt gegeven door een enthousiast team dat je goed begeleid en je op een vriendelijke manier corrigeert wanneer je iets anders moet doen. Ook wordt er niet zo zweverig gedaan wat ik erg fijn vond.

⭐⭐⭐⭐⭐ 4 november 2018

Geplaatst Door Sandra Zonderop

Ik vond de Workshop geweldig! Er wordt heel duidelijk les gegeven in een hele goede sfeer!

⭐⭐⭐⭐⭐ 8 juli 2018

Geplaatst Door Suzanne

Dit is een geweldige manier om te leren masseren. Het team zorgt voor een veilige en rustige omgeving, waar je helemaal jezelf kan zijn. Geen vraag is te gek. De handleiding die bij de cursus hoort is duidelijk en overzichtelijk. Ik heb in 2 dagen meer geleerd dan ik had verwacht. Mijn ‘massage klanten’ zijn heel tevreden met de nieuwe technieken. Ik ben er zeker van dat ik nog veel bij jullie zal komen voor verdere specialisatie, met name de bamboe massage sprak mij heel erg aan. Dank voor de fantastische ervaring.

⭐⭐⭐⭐⭐ 7 juli 2018

Geplaatst Door Chantal

Dit is fijne manier om te leren masseren. Ik had niet verwacht dat ik masseren zo leuk zou vinden. Ik ben inderdaad geïnfecteerd met het massage-virus. Nu op naar de basis cursus. Want hier wil ik heel veel meer van leren. Dank voor de rust, humor en de heerlijke thee.

⭐⭐⭐⭐⭐ 23 juni 2018

Geplaatst Door Jan

Geweldige workshop. Was boven verwachting goed. Over alles is nagedacht. Heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld. Ik wist niet dat het geven van een massage net zo prettig is als het krijgen van een massage. En de massagetechnieken die jullie mij geleerd hebben worden bij mijn familie hogelijk gewaardeerd. Dank. Ik ga hier zeker mee door.

Contact

De Massagerij

Correspondentieadres:
Schildwacht 17
2353 DX Leiderdorp

tel: 06-1529 3646

info@demassagerij.nl

Leslocatie:
Touwbaan 3a
2352 CZ Leiderdorp

 

Social media