• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

⭐⭐⭐⭐⭐ 23 juni 2018

Geplaatst Door Ewout & Doreen

Was erg leerzaam de partnermassage . Zeer ontspannen sfeer. Wat een goede uitleg over alles. Zeker de moeite waard om het te volgen. Bedankt voor de gastvrijheid en de gezellige avond

⭐⭐⭐⭐⭐ 1 maart 2020

Geplaatst Door Els

Twee dagen genoten en het vertrouwen gekregen door de goede uitleg van de technieken om in de toekomst nog meer te genieten van het geven van een ontspanningsmassage. Mooie balans tussen cursisten die de cursus of de volledige opleiding volgen.

⭐⭐⭐⭐⭐ 12 december 2019

Geplaatst Door Astrid

Zeer leuke workshop met goede technieken! De technieken werden goed uitgelegd en je werd goed geholpen wanneer je ze zelf ging toepassen. Een gezellige, grappige en zeer relaxte avond! Bedankt!

⭐⭐⭐⭐⭐ 16 september 2019

Geplaatst Door Manon

We hebben een ontzettend leuke workshop gedaan. Het is op een leuke, ongedwongen manier opgezet. We waren tijdens het volgen van de workshop op ons gemak. De manier waarop de instructies worden gegeven is gefocust op positieve feedback, zo kun je het nog beter doen. Erg enthousiast personeel. We vonden het super leuk. Bedankt!

⭐⭐⭐⭐⭐ 2 augustus 2019

Geplaatst Door Marianne Wensveen

Wat een geweldige ervaring om in 2 dagen met Ivonne en José zoveel technieken te leren. En wat een duidelijke uitleg. Echt een aanrader. Ben blij dat ik me heb ingeschreven voor de opleiding. Kijk er met plezier naar uit.

⭐⭐⭐⭐⭐ 30 juni 2019

Geplaatst Door Angelique Jans

Een super ervaring gehad bij de 2-daagse cursus ontspanningsmassage! Door het laten zien van de verschillende technieken en daarna in een ontspannen setting dit te kunnen oefenen bij elkaar leer je kennis maken met diverse soorten technieken om een heerlijke ontspanningsmassage te kunnen geven. Bedankt Ivonne en Jose voor jullie kennisdeling en de wijze waarop jullie ons de 'fijne kneepjes' van een ontspanningsmassage geleerd hebben.

⭐⭐⭐⭐⭐ 18 april 2019

Geplaatst Door Maud

Aanrader voor iedereen die heerlijk gemasseerd wil worden en ook wil ontdekken hoe mooi het is om Zelf te masseren! De trainers zijn heel enthousiast en nemen je stap voor stap mee. Echt leuk om tips te krijgen en te ervaren! Je komt zen thuis en kunt er anderen ook blij mee maken. Oefenen, oefenen, oefenen:)

⭐ 18 april 2019

Geplaatst Door Francisca

Het was een gezellige avond bij de Massagerij. Veel geleerd en ontzettend veel plezier gehad in het masseren en de informatie die werd verteld. Zeker een aanrader voor iedereen die wil leren masseren

⭐⭐⭐⭐⭐ 18 april 2019

Geplaatst Door Soof

Heerlijke, gezellige ontspannen avond! En 8 hele toepasbare massagetechnieken geleerd...Als kennismaking met ontspanningsmassages een aanrader!

⭐ 24 maart 2019

Geplaatst Door Karen

Echt een super middag gehad! Heel veel geleerd op een hele relaxte manier. Er hangt een hele open sfeer, maar totaal niet zweverig. De docenten zijn erg behulpzaam en er is ruimte voor een grapje.


⭐ 23 maart 2019

Geplaatst Door Adam

Vandaag de workshop massage gevolgd bij De Massagerij. Heel leuke workshop wat met veel humor werd gegeven. Een flink aantal technieken geleerd en goede ondersteuning tijdens de workshop. Aanrader!


⭐ 2 maart 2019

Geplaatst Door Yolanda Janssen

Afgelopen vrijdagavond (1 maart 2019) heb ik meegedaan aan de workshop masseren. Ik heb al wat massage ervaring maar ik wilde graag wat technieken leren en ook dat het masseren wat minder belastend voor mijzelf zou zijn. Op een enthousiaste en ontspannen manier is de cursus door Peter, Yvonne en Diana gegeven. Er is veel aandacht voor je houding en respect voor elkaar. Ik heb 8 massage technieken geleerd en ik weet nu waar ik op moet letten met mijn houding. Ik heb een leuke avond gehad waarbij ik zelf kon masseren en gemasseerd werd. Echt een aanrader om gewoon eens te proberen. Dit smaakt naar meer.


⭐ 15 december 2018

Geplaatst Door Monique

De workshop van de Massagerij is heel fijn. Leuke introductie tot masseren. Peter is een goede docent, duidelijk en respectvol. Absolute aanrader

⭐⭐⭐⭐⭐ 19 november 2018

Geplaatst Door Aletta van Vliet

Wat een geweldig team en wat een fantastische workshop. Veel geleerd en zo praktisch toepasbaar. Kortom voor herhaling om een volgende cursus te volgen.

⭐⭐⭐⭐⭐ 5 november 2018

Geplaatst Door Anne

Een hele leuke, leerzame en laagdrempelige workshop! Het wordt gegeven door een enthousiast team dat je goed begeleid en je op een vriendelijke manier corrigeert wanneer je iets anders moet doen. Ook wordt er niet zo zweverig gedaan wat ik erg fijn vond.

⭐⭐⭐⭐⭐ 4 november 2018

Geplaatst Door Sandra Zonderop

Ik vond de Workshop geweldig! Er wordt heel duidelijk les gegeven in een hele goede sfeer!

⭐⭐⭐⭐⭐ 8 juli 2018

Geplaatst Door Suzanne

Dit is een geweldige manier om te leren masseren. Het team zorgt voor een veilige en rustige omgeving, waar je helemaal jezelf kan zijn. Geen vraag is te gek. De handleiding die bij de cursus hoort is duidelijk en overzichtelijk. Ik heb in 2 dagen meer geleerd dan ik had verwacht. Mijn ‘massage klanten’ zijn heel tevreden met de nieuwe technieken. Ik ben er zeker van dat ik nog veel bij jullie zal komen voor verdere specialisatie, met name de bamboe massage sprak mij heel erg aan. Dank voor de fantastische ervaring.

⭐⭐⭐⭐⭐ 7 juli 2018

Geplaatst Door Chantal

Dit is fijne manier om te leren masseren. Ik had niet verwacht dat ik masseren zo leuk zou vinden. Ik ben inderdaad geïnfecteerd met het massage-virus. Nu op naar de basis cursus. Want hier wil ik heel veel meer van leren. Dank voor de rust, humor en de heerlijke thee.

⭐⭐⭐⭐⭐ 23 juni 2018

Geplaatst Door Jan

Geweldige workshop. Was boven verwachting goed. Over alles is nagedacht. Heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld. Ik wist niet dat het geven van een massage net zo prettig is als het krijgen van een massage. En de massagetechnieken die jullie mij geleerd hebben worden bij mijn familie hogelijk gewaardeerd. Dank. Ik ga hier zeker mee door.

Contact

de Massagerij

Correspondentieadres:
Schildwacht 17
2353 DX Leiderdorp

tel: 06-1529 3646

Leslocatie:
Lijnbaan 3a
2352 CK Leiderdorp

(1e verdieping, geen lift)

info@demassagerij.nl

Social media