• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Leren masseren doe je uiteraard bij De Massagerij. Wij willen mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met de kunst van het masseren. Geen ingewikkelde verhalen of uitgebreide kennis van spieren vereist om te leren masseren bij De Massagerij. Ons doel is om je te leren hoe je een ontspanningsmassage kunt geven en te ervaren hoe prettig en ontspannend het kan zijn.


Workshops - Leren masseren tijdens onze workshop 

Wil je relatief snel en praktisch leren masseren? Doe dan mee met onze massage workshop. Hier laten we je kennis maken met massage en leer je hoe fijn het is om een massage te geven en te krijgen. Ons team zal je 8 heerlijke technieken aanleren voor de rug, schouders en nek. Na afloop ben je in staat om een heerlijke rugmassage van ruim een half uur te geven. Klaar om te ontspannen?

Inschrijven workshop


Cursussen - Leer de fijne kneepjes van het masseren 

Ontdek de basis- en vervolgcursussen bij De Massagerij! In de basiscursus leer je klantgerichtheid, optimale houding en handvaardigheid voor langdurig masseren. Leer maar liefst 50 geweldige technieken voor het hele lichaam. Wil je meer uitdaging? Ga dan voor de vervolgcursus, waarin we dieper ingaan op diverse technieken en mogelijkheden. Breid je aanbod uit met nog eens 50 nieuwe massagetechnieken!

Inschrijven cursus


Opleidingen - Word een complete masseur/masseuse

Droom je ervan om een meester in de kunst van ontspanning te worden? Onze 10-maanden massage opleiding leert je diverse massagevormen en uitgebreide technieken, zodat je een complete masseur/masseuse wordt. Ontdek alle fijne kneepjes van het massagevak in 19 dagen. Kies voor een carrière waarin je anderen helpt ontspannen en genieten!

Inschrijven opleiding


Partnermassage - Samen leren masseren bij De Massagerij

Waarom alleen leren masseren als je het samen kunt doen? Ontdek samen met je partner de kunst van partnermassage bij De Massagerij. Leer elkaar op een eetkamerstoel een heerlijke olie-rugmassage geven. Ontdek 10 fantastische massagetechnieken die samen een fijne rugmassage vormen. Geen dure massagestoel nodig, gewoon puur genieten.

Inschrijven partnermassage 


Leer masseren bij De Massagerij - Zet de eerste stap naar ontspanning!

Heb je altijd al willen leren masseren? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Ontdek onze workshops, cursussen en opleidingen om de kunst van het masseren te leren. Het is jouw kans om anderen te laten ontspannen en te genieten van een rustgevende ervaring. Geef jezelf en anderen het geschenk van ontspanning en welzijn.

Contact opnemen