• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Boek een massage bij 1 van onze relaties/partners.

Je wilt graag een professionele massage boeken. Dat kan ook via ons. Je kan kiezen uit een massage bij 1 van onze team leden of partners. Allemaal ervaren masseurs/masseuses met hun eigen specialisaties en massage vormen. Kijk gerust even rond en kies de persoon en massage die het best bij je past. 


De Massagerij is een massage school. We leren mensen masseren. Maar we bieden ook massages aan. Dat doen we omdat wij vinden dat als we les willen geven, we dat hoofdzakelijk uit de praktijk moeten kunnen doen. Dus al onze trainers en bijna al de assistenten hebben hun eigen praktijk. En daar geven ze massages. Je mag verwachten dat je een heerlijk ontspannen massage krijgt, die geheel op je is afgestemd en met veel zorgvuldigheid gegeven wordt.

En ook het boeken van een duo massage hoort tot de mogelijkheden. Of als je met een vrienden of vriendinnen groep wilt komen voor een heerlijke massage, is dat mogelijk (tot maximaal 6 personen).

Nieuw in ons aanbod: de Massage Experience, zie knop hieronder.

 

Partners

De partners/relaties van de Massagerij

Naar de partners

Een keer gemasseerd worden omdat:

  • Je kan al masseren, maar je wilt meer leren en je weet niet precies wat.
  • Je bent benieuwd hoe het is om een tok-sen of bamboe massage te krijgen.
  • Je vraagt je af wat je bij ons leert als je een basis cursus volgt.
  • Je wilt het eerst eens ervaren hoe het is om een massage te krijgen voordat je je aanmeld voor een workshop of cursus.

 

Als dit je vraag is, dan hebben wij een antwoord/oplossing.

Boek bij OCL massage een kennismaking massage (€ 22,50). De masseur/masseuse gaat je dan een half uur masseren. Je kan dan zelf de vorm en de te masseren onderdelen kiezen. Tevens kan je aan hem al je vragen over de diverse massage technieken en soorten kwijt. 

Alles wat je hoeft te doen is via onderstaande knop een naar de site toe te gaan en daar een afspraak te maken.

Het verplicht je tot helemaal niets, maar het geeft je wel de mogelijkheid om ons te leren kennen en te zien hoe de cursuslocatie er uit ziet. En je krijgt natuurlijk een heerlijke massage :-)

 

Massage experience

Boek een massage experience voor 2 personen. En ervaar een heerlijke avond of middag voor jullie samen.

Massage Experience