• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Meld je aan voor een workshop, basis of vervolgcursus of de opleiding

Indien je medische bijzonderheden hebt waar wij van op de hoogte moeten zijn, vermeld die dan bij de bijzonderheden. Als je samen met iemand komt, moet je je beide apart aanmelden, maar bij de bijzonderheden kun je vermelden met wie je graag samen wilt werken.

De onderdelen met een * zijn verplichte gegevens. De rest hoeft niet, maar mag wel.

Na het inschrijven en cursusvoorwaarden

Na het indienen van je aanmelding ontvang je eerst een bevestiging van verzending van onze website. Vervolgens sturen wij je een e-mail met de officiële inschrijvingsbevestiging en de bijbehorende factuur. Jouw plek wordt pas definitief gereserveerd zodra de betaling van de factuur is ontvangen.

 

Zodra we de betaling hebben ontvangen, sturen we je een bevestigingsmail met verdere praktische informatie over de cursus. We adviseren je om regelmatig je e-mail, inclusief je spam-box, in de gaten te houden, aangezien onze berichten soms daar terechtkomen.

Belangrijk om te weten is dat de cursus alleen doorgaat als er minimaal 6 deelnemers zijn. Mocht er bij de cursus van jouw keuze te weinig aanmeldingen zijn, dan zullen we je uiterlijk 1 week voor aanvang van de cursus via e-mail op de hoogte stellen. In dat geval kun je kiezen voor een andere cursus of we zullen het cursusgeld aan je terugstorten.

Belangrijke Informatie voor de cursus/workshop

Zorg dat je op tijd bent voor de les, de deur opent 30 minuten voor aanvang en sluit 5 minuten voor aanvang. Bij vertraging, bel de trainer (telefoonnummer in de bevestigings e-mail).

Vergeet niet een grote handdoek of badlaken mee te nemen. Wij zorgen voor massagetafels, -doeken, handleidingen, koffie, thee en een koekje.

Voor dagcursussen dien je zelf voor lunch te zorgen. Trek makkelijke kleding aan die vies mag worden, geen dure designer kleding. Sieraden kunnen in de weg zitten, dus laat die thuis. Het masseren gaat het best met korte nagels. Breng extra sokken of binnenschoenen mee, slippers zijn toegestaan maar geen buitenslippers.

Houd er rekening mee dat de bevestigingsberichten worden verwerkt op volgorde van binnenkomst, dus het kan even duren voordat je bericht krijgt.