• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Schrijf je in voor een workshop, basis of vervolg cursus of de opleiding. Als je medische bijzonderheden hebt waar wij van op de hoogte moeten zijn, vermeld die dan bij de bijzonderheden. Als je samen met iemand komt, moet je je beide apart inschrijven, maar bij de bijzonderheden kun je vermelden met wie je graag samen wilt werken. Je hoeft je uiteraard niet samen in te schrijven, maar het mag wel.

De onderdelen met een * zijn verplichte gegevens. De rest hoeft niet, maar mag wel.

Kies 1 van de onderstaande links.

Inschrijven voor workshop

Inschrijven voor basis cursus

Inschrijven voor vervolg cursus

Inschrijven voor partner massage cursus

Inschrijven voor opleiding

Inschrijven voor informatie avond opleiding

Na ontvangst van je inschrijving krijg je van de site eerst een bevestiging van verzenden. Daarna krijg je van ons een e-mail met daarin de bevestiging van inschrijving en een factuur, je plek is dan gereserveerd. Pas als de factuur betaald is, staat je inschrijving vast. Na ontvangst van de betaling krijg je van ons een e-mail met bevestiging en praktische informatie. Let erop dat de cursus pas doorgaat bij minimaal 6 deelnemers. Als er bij de door jouw gewenste cursus te weinig deelnemers zijn, dan hoor je dat 1 week voordat de cursus begint (via de e-mail). Je kan dan voor een andere cursus kiezen of je krijgt je cursusgeld terug gestort. Kijk ook even regelmatig in je spam-box, want soms komt de mail daar in terecht.

De cursus of workshop zelf.

30 minuten voordat de les gaat starten wordt de deur geopend. 5 minuten voor de les gaat de deur dicht. Zorg er dus voor dat je op tijd bent. En als je onverhoopt te laat dreigt te komen, bel dan even met de trainer (telefoon staat in de bevestigings e-mail).

Het enige dat we je vragen mee te nemen is een grote handdoek of een badlaken, wij zorgen voor massagetafels, massagedoeken, handleidingen, koffie, thee en een koekje. Voor de lessen die een hele dag duren moet je zelf voor je lunch zorgen. Trek makkelijke kleding aan. Er kan wat olie op je kleding komen, dus geen dure designer kleding. Gewoon een lekkere joggingbroek en T-shirt, in ieder geval iets waar je makkelijk in kan bewegen. Laat sieraden thuis, die zitten alleen maar in de weg. Wel is het verstandig om extra sokken mee te brengen of binnen schoenen. Slippers mag ook, maar geen slippers waar je buiten ook mee loopt. En het masseren gaat het best met korte nagels.

Let op, het kan even duren voordat je van ons bericht krijgt, de inschrijvingen worden uiteraard wel op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Contact

de Massagerij

Correspondentieadres:
Schildwacht 17
2353 DX Leiderdorp

tel: 06-1529 3646

Leslocatie:
Touwbaan 3a
2352 CZ Leiderdorp

info@demassagerij.nl

Social media