• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Denk je aan een nieuwe carrièreswitch of wil je je vaardigheden verbreden? Overweeg dan onze ontspanningsmassage opleiding! Onze focus ligt tijdens de opleiding volledig op jouw persoonlijke groei, en we hebben als doel om je op te leiden tot een zelfverzekerde en goed geïnformeerde ontspanningsmasseur. Geen eindeloze theoretische lessen, maar praktisch leren in een ontspannen en rustige omgeving tijdens onze opleiding.

Direct inschrijven

Ontspanningsmassage opleiding jaar 1

Tijdens het eerste jaar van de opleiding tot ontspanningsmasseur leer je meer dan 100 basis ontspanningstechnieken, waarmee je diverse oliemassages kunt uitvoeren. Daarnaast verdiepen we jouw kennis tijdens de opleiding met bamboe massage-stokken en de hot-stone massage. Daarnaast verkennen ook de wereld van energiebanen en leren wij je werken met tok-sen en meridiaanleer. Zo ontwikkel je een breed scala aan massage-vaardigheden tijdens de ontspanningsmassage opleiding.

Ontspanningsmassage opleiding jaar 2

In het tweede jaar van de ontspanningsmassage opleiding verdiepen we jouw vaardigheden met verschillende massagetechnieken. Je leert tijdens de opleiding werken met etherische oliën en krijgt kennis over kruidenstempel massage, stoelmassage, bindweefselmassage, klankschaalmassage en yogamassage technieken. Zo bouw je verder aan je expertise en word je een veelzijdige ontspanningsmasseuse/masseur.

Massage opleiding jaar 3

In het derde jaar van onze massage opleiding leggen we naast de ontspanningstechnieken, de focus op verdere verdieping. Je krijgt lessen in anatomie, sportmassage technieken en taping om jouw kennis en vaardigheden naar een professioneel niveau te tillen. Zo ben je goed voorbereid om als deskundige masseuse/masseur aan de slag te gaan.

Contact opnemen ontspanningsmassage opleiding

Heb je vragen over de mogelijkheden wat betreft een ontspanningsmassage opleiding bij De Massagerij? Neem gerust contact met ons op of lees hier nog meer over de opleiding en onze vrijblijvende oefen- en informatieavonden.

Contact opnemen