• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Ontdek de kosten voor verschillende massage cursussen bij de Massagerij. Kies uit onze basiscursus, vervolgcursus of partner massagecursus om de kosten van jouw gewenste massagecursus te ontdekken. Schrijf je vandaag nog in voor een van de cursussen om te leren masseren bij een van onze ervaren professionals.

Direct aanmelden

Basis massage cursus kosten

In de basiscursus leer je klantgericht masseren met focus op houding, hand- en vingertechnieken. Ontdek tips voor tafelhoogte, olietypes, sfeercreatie en gespreksrichtlijnen. Leer 50 technieken voor een complete massage. Kies uit 2 opties: 2 hele dagen of 5 weken, 1 avond per week. De kosten voor de basis massage cursus bedragen 207 euro p.p.

Inschrijven basiscursus

Vervolg massage cursus kosten

De vervolgcursus bevordert je als masseur/masseuse met meer dan 50 extra olie-technieken voor het hele lichaam. Vergroot je variatie in massages na het voltooien van een basiscursus, waar je elders of bij ons aan deelnam. Kies uit 2 opties: 2 hele dagen of 5 weken, 1 avond per week voor deze cursus. De kosten voor de vervolg massage cursus bedragen 217 euro p.p.

Inschrijven vervolgcursus

Partner massage cursus kosten

Leer in de partner massage cursus een ontspannende 15-minuten rugmassage te geven, zonder massagetafel maar op een gewone eetkamerstoel met olie. Ideaal voor avondontspanning na een drukke dag. Geschikt voor elk gelegenheidsduo (familie, vrienden). De kosten voor de 3 uur durende partner massage cursus bedragen slechts 49 euro p.p. Inschrijven kan alleen als duo.

Inschrijven partnercursus

Neem contact op voor informatie over massage cursus kosten

Heb je vragen over de kosten van onze massagecursussen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om je verder te helpen!