• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Bij De Massagerij geven we les in ontspanningsmassage. Dat doen we omdat we het leuk vinden, maar het is ook onze missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met masseren.

Wij zijn dit bedrijf begonnen omdat we vinden dat massage een mooie manier is om gelukkiger te worden. Veel mensen zoeken meerwaarde in bijvoorbeeld mindfulness of yoga en meditatie. Wij zijn er van overtuigd dat ontspanningsmassage daar bij hoort, dat ontspanningsmassage mensen gelukkiger maakt, gezonder maakt, rustiger maakt, beter bestand maakt tegen stress en narigheid. Een massage is niet alleen lekker om te krijgen, maar het is ook heerlijk om te geven. Wij weten dat zeker, daarom dagen wij jou uit om dat ook te ervaren.

Wij geven les in 3 vormen:

De eerste vorm is een workshop. Hierin laten we je kennis maken met masseren en de manier waarop wij werken. We doen dit heel laagdrempelig. We leren je in 1 dagdeel (ochtend, middag of avond) van 3 uur de basis beginselen van massage. Je leert een aantal technieken op de rug/schouders/nek. Je gaat echt zelf masseren en je wordt ook gemasseerd. Je mag alleen of samen met iemand anders komen. Na afloop van de workshop ben je in staat om een heerlijke rug massage van een half uur te geven zonder dat het jezelf veel moeite kost.

De tweede vorm is de basiscursus. Hier leren we je ruim 50 technieken over het hele lichaam. We leren je dingen over olie, temperatuur, muziek, klanten, tafels, doeken, etc. Deze cursus duurt 2 hele dagen of 5 avonden. Na deze cursus kan je een heerlijke, volledige massage van ruim een uur te geven en dat terwijl je er zelf niet moe van wordt. Je kiest voor deze vorm als je niet direct van plan bent om er je beroep van de maken, maar om thuis privé massages te gaan geven aan familie/vrienden/bekenden.

De derde vorm is de mogelijkheid om Holistisch gediplomeerd masseur/masseuse te worden. Een opleiding van 19 dagen verspreid over een heel jaar. Na afloop ben je in staat om vele vormen van ontspanningsmassage te geven. Kijk daar voor op de pagina Opleiding. Uiteraard is er vrijstelling voor bepaalde onderdelen mogelijk als je elders massage opleidingen hebt gedaan. Wil je hier meer over weten, vraag het gerust aan 1 van onze medewerkers. Je kiest voor deze vorm als je van massage je (deeltijd) beroep wilt maken. 

 
Soort Prijs
Workshop € 31,00
Basis cursus € 207,00
Vervolg cursus € 217,00
Opleiding 1e jaar € 1725,00
Opleiding 2e jaar € 995,00
Opleiding 3e jaar € 590,00
Privéles € 115,00