• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Laag drempelig een masseur worden bij De Massagerij 

Als je op een laagdrempelige manier een goede masseur wil worden ben je bij de Massagerij een het juiste adres. Bij De Massagerij is onze missie helder en eenvoudig: we willen masseren toegankelijk maken voor iedereen. Geen ingewikkelde verhalen, geen diepgaande kennis van spieren vereist. Onze focus ligt op het aanleren van de kunst van ontspanningsmassage, zodat jij kunt ontdekken hoe heerlijk en rustgevend dit kan zijn.

Direct inschrijven

Masseur worden? Bekijk ons aanbod 

  • Massage workshops: In onze workshop ontdek je de wereld van massage. We laten je zien én ervaren hoe prettig het is om te masseren. Je maakt kennis met ons deskundige team en onze effectieve lesmethoden. We leren je 8 fantastische technieken voor rug, schouders en nek. Na deze workshop kun je een ontspannende rugmassage van ruim een half uur geven, een geweldige stap op weg naar het worden van een masseur.
  • Massage cursus: Bij De Massagerij leer je essentiële vaardigheden om masseur te worden. De basiscursus behandelt klantgerichtheid, houding en handvaardigheid voor langdurige massages, samen met 50 technieken voor het hele lichaam. In de vervolgcursus verdiep je je in verschillende geavanceerde technieken en voeg je nog eens 50 nieuwe massagevaardigheden toe aan je repertoire. Lees hier meer.
  • Massage opleiding: Bij De Massagerij kun je in slechts 10 maanden uitgroeien tot een bekwame masseur/masseuse. Tijdens onze massage opleiding maak je kennis met diverse massagevormen en verfijnde technieken, waardoor je een compleet begrip van het vak ontwikkelt. Je ontdekt alle geheimen van het masseren in een compacte periode van slechts 19 dagen. Dompel jezelf onder in de kunst van ontspanning en zet de eerste stappen om masseur te worden.

Zet de eerste stap om masseur te worden 

Heb je altijd al de wens gehad om te leren masseren? Verken onze workshops, cursussen en opleidingen om de kunst van het masseren te beheersen. Dit is jouw kans om anderen te helpen ontspannen en van een rustgevende ervaring te genieten.

Contact opnemen