• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Onze laagdrempelige massage cursussen

Ontdek de perfecte massage cursussen voor jou! Kies uit onze basiscursus, vervolgcursus of partner massagecursus. Leer de kunst van het masseren en ontwikkel je vaardigheden onder begeleiding van ervaren professionals. Meld je vandaag nog aan voor één van onze massage cursussen  en laat je passie voor massage bloeien!

Oktober 2023

Gesloten

Gedurende de maand oktober 2023 zijn wij op studiereis. We proberen wel de e-mail en whats-app bij te houden, maar dan wel met vertraging.

Dus graag uw begrip voor de trage afhandelingen gedurende deze maand.

Basis massage cursus

Leer 50 massagetechnieken. Ze vormen samen een heerlijk geheel voor een volledige ontspanningsmassage. Duur van de basiscursus is 2 hele dagen of 5 avonden. Lees hier meer over de basis cursus.

Direct inschrijven

Vervolg massage cursus

Voor diegene die al bij ons, of ergens anders, een basis massage cursus gedaan hebben en meer technieken willen leren. Duur van de vervolgcursus is 2 hele dagen of 5 avonden. Lees hier meer over de vervolg cursus.

Direct inschrijven

Partner massage cursus

Leer samen in 1 dagdeel (3 uur) een heerlijke partner stoelmassage. Geen massagetafel of speciale stoel nodig, gewoon op een normale eetkamerstoel. Ontdek heerlijke rugtechnieken om samen te ontspannen na een drukke werkdag. Alleen voor duo's, dus schrijf je samen in! Lees hier meer over de partner massage cursus.

Direct inschrijven