• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Een aantal van onze cursisten van de opleiding stellen zich graag aan je voor.

Masseren leer je het beste door het veel te doen. Dat begrijpen onze cursisten als geen ander. Vandaar dat ze gedurende de opleiding hun massages aanbieden voor een kleine bijdrage in de kosten.

Zo kan je voor een laag bedrag een heerlijke massage ontvangen en help je er ook nog iemand mee.

Maar ook de voormalig cursisten die reeds de opleiding hebben afgerond stellen we graag even aan je voor.


Massage leren is niet moeilijk, maar je moet wel veel oefenen. Tegelijkertijd is het ook verschrikkelijk leuk om dat te doen. De cursisten van de massage opleiding zijn echt enthousiast over het geven van massages en bieden hun massages aan voor een kleine bijdrage in de kosten. Het mes snijdt dan aan twee kanten. Jij als klant krijgt voor een laag bedrag een massage en de cursist kan zijn of haar skills oefenen.

Op deze pagina stellen we je een aantal cursisten voor die jou graag willen masseren. 

Wat mag jij als klant verwachten van deze massages?

De massages die door onze cursisten worden aangeboden beheersen ze volledig. Maar om ze perfect te kunnen uitvoeren moet er geoefend worden op zoveel mogelijk verschillende lichamen. Ieder lichaam voelt anders aan en heeft een andere benadering nodig. Over de gebruikte technieken bestaat geen twijfel, maar wel of het harder of zachter moet. En dat is een kwestie van veel doen en veel ervaren. De masseur zal je gedurende de massage ook een aantal keren vragen hoe het aanvoelt, of het harder of zachter moet. En als jij iets als niet prettig ervaart, willen ze dat graag direct van je horen, het is tenslotte oefenen. Toch ontvang je een volledig complete massage, die echt heerlijk aanvoelt.

Na afloop van de massage moet de cursist voor het logboek een verslag schrijven van de massage. Daar is jouw hulp bij nodig. Graag ontvangen ze tips en tops. Wat kan er beter en wat is perfect. Kortom, hoe heb jij de massage ervaren.

 

Ellen

Ellen geeft massages in Wassenaar, klik hier voor meer info