• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Schrijf je in voor onze laagdrempelige massage workshop

Wil je leren hoe je een heerlijke massage kunt geven? Doe dan mee met onze inspirerende massage workshop en ontdek de basisprincipes van professioneel masseren. Of je nu al ervaring hebt met massage of niet, onze ervaren trainers staan klaar om je de juiste technieken bij te brengen.

Inschrijven voor workshop

Oktober 2023

Gesloten

Gedurende de maand oktober 2023 zijn wij op studiereis. We proberen wel de e-mail en whats-app bij te houden, maar dan wel met vertraging.

Dus graag uw begrip voor de trage afhandelingen gedurende deze maand.

Verbeter je houding en handvaardigheden

Tijdens de workshop leer je hoe je de juiste houding aanneemt en hoe je je handen en vingers het beste kunt gebruiken om langdurig te kunnen masseren zonder problemen. We behandelen essentiële aspecten zoals de ideale hoogte van de massagetafel en het gebruik van de juiste oliën, temperatuur en muziek om een ontspannen sfeer te creëren.

Focus op rug, schouders en nek

De focus van de workshop ligt op 8 technieken voor de rug, schouders en nek. Deze gebieden zijn laagdrempelig en de meeste mensen hebben graag een massage op deze plekken. Na de workshop ben je in staat om zonder moeite een heerlijke rugmassage van minimaal een half uur te geven die professioneel en ontspannen aanvoelt.

Praktisch info over de massage workshop

De workshop duurt ongeveer 3 uur, waarvan je 1 uur op de massagetafel ligt om zelf gemasseerd te worden en 1 uur naast de tafel om te oefenen met masseren. Het overige uur gebruiken we voor theoretische uitleg, koffie, thee en koekjes om even te ontspannen.

  • Vereiste vooropleiding / kennis: geen
  • Niveau van de massage workshop: MBO-niveau
  • Aantal docent-contacturen: 3 uur
  • Maximaal aantal deelnemers: 12
  • Minimum leeftijd: 18 jaar
  • Prijs: €29,- per persoon 

Normaal gesproken kost de workshop €66, maar wij bieden deze nu aan voor slechts €29 per persoon. Zo geven we je de kans om tegen een kleine bijdrage kennis te maken met onze school, trainers en onze manier van lesgeven.

Meld je aan voor massage workshop

Wil je de kunst van massage ontdekken en zelf leren hoe je een professionele en ontspannende massage kunt geven? Aarzel dan niet en meld je aan voor onze workshop!

Jaar 2023 Dag Tijd Inschrijven Aantal vrije plaatsen
25/9 ma 20:00 - 23:00 Inschrijven 0 (vol)
20/10 vr 20:00 - 23:00 Inschrijven 4
8/11 wo 20:00 - 23:00 Inschrijven 12
24/11 vr 20:00 - 23:00 Inschrijven 9
3/12 zo 10:00 - 13:00 Inschrijven 6
18/12 ma 20:00 - 23:00 Inschrijven 12

Let op: Beperkte plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan voor deze leerzame en verkwikkende massage workshop!