• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

 

Mijn naam is Peter Beij. Het is mijn missie om mensen gelukkiger te maken. Dat doe ik door het geven van massages en door het geven van massage les. Ik geloof namelijk dat we door de verregaande automatisering en individualisering steeds verder van elkaar af komen te staan, dat het menselijk contact steeds minder wordt. Voor ieder mens is aangeraakt worden een basis behoefte. Dat is goed te zien bij kinderen, als er iets is, worden ze getroost door aanraking. Dat aanraken verliezen we in de loop van ons leven vaak. En dat is niet goed, maar dat is simpel te verhelpen.

Een massage gaat niet alleen over het beter doorbloeden van huid en spieren, het gaat zoveel verder. De aandachtvolle aanraking, de rust en de kalmte die het brengt geeft je een goed gevoel. Het is heerlijk om gemasseerd te worden.

Maar het is ook heerlijk om te masseren. Het moment dat ik merk dat degene die op tafel ligt volledig tot ontspanning komt is zo fantastisch. Dat geeft mij zo veel plezier. Ik wordt net zo gelukkig van het geven van een massage als van het krijgen van een massage. En het voordeel van geven is dat ik dat meerdere keren op 1 dag kan doen. Ik zie mezelf niet dagelijks meerdere keren gemasseerd worden, maar ik geef wel meerdere massages per dag. Dus…..

Mijn zoektocht naar geluk is lang geweest. Ik ben begonnen als ICT specialist (computer programmeur). Dat was voor mij een heerlijk beroep, ik kon mijn creativiteit erin kwijt, ik was er goed in en ik kon er goed geld in verdienen. Maar uiteindelijk gaat er toch iets mis. Ik kreeg wat RSI achtige verschijnselen, ik ging slecht slapen en ik vroeg me af of er iets anders mis was. De sleur sloeg toe. Maar wat er mis ging was in het begin niet heel erg duidelijk. Via yoga en meditatie kwam uiteindelijk massage op mijn pad. En dat was een bijzonder moment. Een soort explosie van inzicht en geluk. Alsof de gordijnen van de ramen getrokken werden. Opeens was het voor mij duidelijk. Dit is mijn toekomst.

Ik ben diverse opleidingen gaan volgen en ben heel veel gaan masseren. Zoveel zelfs dat ik uiteindelijk gevraagd werd om opleidingen te gaan geven. En ook dat ben ik gaan doen. Want naast het geven van massages is het overbrengen van mijn massagekennis ook heel vervullend. Ik weet zeker dat ik mensen op een weg help waarmee ze zelf gelukkiger gaan worden. Fantastisch om mee te maken. Ik ben zo dankbaar dat dit op mijn weg is gekomen.

Ik geef mijn massages op de les locatie van De Massagerij (Touwbaan 3a in Leiderdorp).