• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

 

Hallo, wat leuk dat je even tijd neemt om op mijn foto te klikken.

Ik stel mij hierbij graag even aan je voor. Ik ben Ivonne Ruijgt en woon in het mooie dorp Schipluiden, waar ik ook mijn Massagepraktijk heb; Flow & Balance. Ruim 3 jaar gelden ben ik in aanraking gekomen met massage. Ik ben eerst naar een workshop gegaan en omdat ik het zo leuk vond ben ik meerdere cursussen gaan doen om meer massage technieken te leren en uiteindelijk ook pulsen, polorisatie, hotstone en voetreflex. Ruim 2 jaar gelden ben ik met veel enthousiasme begonnen als assistent bij De Massagerij. Peter kon ik als leraar van een andere massageschool en Marie-Lène daar als cursist. Mooi om dan zo met elkaar samen te werken. Een jaar later ben ik opgeleid als trainer voor de basiscursus en mocht ik les geven. Dat was voor mij een nieuwe uitdaging. Maar zo leuk om te doen. En zo leuk om andere mensen de massage technieken te leren en zien hoe verbaasd ze zijn wat een ontspanningsmassage met hun doet. Hoe ze het ervaren om een massage te geven maar ook om een massage te ontvangen. Het is echt een cadeau(tje). En zeker omdat we het allemaal druk hebben in deze maatschappij, wat we allemaal Moeten. Daarom is een moment voor ontspanning heel belangrijk. Dat is ook de reden dat ik ben gaan masseren omdat het mij ook rust en ontspanning geeft. Eind 2018 heb ik mijn masseurs diploma behaald. En mijn volgende nieuwe uitdaging is om meer diverse cursussen te gaan geven bij De Massagerij. Waar ik heel veel zijn in heb. In oktober start ik met mijn eerste meditatie cursus.

Naast werkzaamheden bij de Massagerij ben ik werkzaam in de bloemen en planten. En werk ik ook nog als zzp-er, als fotograaf en natuurlijk als masseur.

Daarnaast ben ik nog bezig met een opleiding als zelfheling therapeut. Al deze diverse werkzaamheden vind ik leuk om te doen en het houd mij in balans.

Ik zou het heel leuk vinden om je te ontmoeten bij De Massagerij voor een cursus of een massage. Of voor een ontspannings massage in mijn praktijk.

Lieve groet,

Ivonne

 

 

Flow & Balance Massage & Coaching

Keenenburgweg 3

2636 GK Schipluiden

Stuur mij een app. op 06-46151469 of mail naar info@flowandbalance.nl