• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Bamboe massage is een massage waarbij bamboe massage stokken als hulpmiddel worden gebruikt. Bamboe massage lijkt in eerste instantie hard en intensief. Echter niets is minder waar. De bamboe massage stokken die wij gebruiken zijn opgebouwd uit gelamineerd bamboe, dus ze zijn massief gemaakt. De strijkingen die gedaan worden met deze bamboe-massage-stokken voelen heel compleet en vol aan. De oppervlakte waarmee de huid wordt aangeraakt is niet alleen groot, maar ook heel glad. De klant ervaart dat als een heel intense massage vorm. Het doet zeker geen pijn, maar je merkt wel dat er wat gebeurt.

Bamboe massage is een heerlijke aanvulling op een normale olie massage. En als je wilt kun je redelijk stevig werken met de bamboe. Dus voor klanten die constant vragen of het harder mag is dit een perfecte oplossing. Maar het eerste dat je van ons leert is zachtjes te masseren en toch de klant het gevoel te geven dat er wat gebeurt.

Deze eerste bamboe specialisatie is alleen gericht op de rug. Je leert zachte en harde technieken.

Je kunt aan onze specialisaties meedoen als je al kunt masseren. Dat betekend dat je minimaal een basis cursus hebt gedaan en daarna de technieken bij verschillende mensen hebt toegepast. Ook is kennis van het menselijk lichaam nodig. We bedoelen daarmee dat je weet waar spieren en botten zitten. Je hoeft niet te weten hoe alles heet en waar het precies voor dient, maar je moet wel een redelijke massage ervaring hebben.

Als je zelf nog geen bamboe massage stokken hebt, dan kun je die bij ons kopen. Stok van 3x40 cm kost 17,50 euro. Stok van 3x50 cm kost 19,00 euro. Geef dat even aan als je de cursus boekt. Maar je kan zo ook zelf aanschaffen bij onze leverancier Bammas.